· 

the POREfessional van Benefit

Nog niet zo heel lang geleden was het Kerstmis, tijd om weer nieuwe producten te mogen uitpakken! Yes, yes yes! En wat had ik van mijn allerliefste vriend gekregen, een make-up pakket van Benefit. Ik was helemaal ondersteboven van de verpakking en de producten die erin zaten. Toen ik het cadeaupapier kapot scheurde kwam er een roze blikken doos, in de vorm van een taart met drie verdiepingen, tevoorschijn. Ik dacht al wel dat het iets met make-up te maken had, maar ik wist het niet zeker.  Ik opende het blik ongeduldig en het moest even bezinken wat er allemaal in zat. Ik herkende nu dat het van het merk Benefit was (AAH!). Ja, mijn vriend had iets gekocht van Benefit!

Het volgende trof ik aan in de doos:

 

  • the POREfessional primer 
  • HOOLA Bronzing
  • Roller Lash Mascara
  • High Beam Highlighter

Ik heb alle producten ondertussen uitvoerig kunnen knuffelen en testen. Onder andere the POREfessional primer. Hier is/was toch ook het één en ander rond te doen in beautyland. Ik stond laatst op een luchthaven en toen zag ik deze primer ook al. Ik heb toen lang getwijfeld om hem te kopen, uiteindelijk toch maar niet gedaan. Maar goed ook!

 

Zoals op de foto te zien, is de tube geweldig. Maar we verwachten ook niets anders van dit speelse, kleurrijke merk. De naam zegt het al zelf, het is een primer die je kunt aanbrengen voordat je je gewone make-up aanbrengt, erna voor een touch-up of gewoon zo, zonder make-up. De primer zorgt ervoor dat je poriën en lijntjes worden opgevuld zodat je make-up er supersmooth uitziet. Je ziet echt verschil als je wel of geen primer gebruikt. Ook als je last hebt van littekens van acne zoals ik, is primer ook héél fijn! Als je het nog niet gebruikt...het is nog niet te laat. 

De tube bevat 22 ml, maar ze bestaan in nog een kleiner en groter formaat. Voor een tube van 22 ml betaal je ongeveer 35, 71 Euro. 

Wat leuk is, is dat de tube ongeveer hetzelfde aanvoelt als het product, het voelt zacht en mat, niet dat je mat kan voelen, maar je zult me wel begrijpen als je de tube in handen hebt! Daar hebben ze bij Benefit goed over nagedacht. 

 

Je opent de tube door middel van een draaiknop, yes! Dan kan de dop niet los schieten en weet je zeker dat het niet kan lekken. Met het opentrekken van een dob, beschadig je ook nog wel eens je nagels. Als je wat primer uit de tube knijpt, blijft het een mooi hoopje. Het is dus absoluut niet loperig, maar een luchtig toefje dat lijkt op een dikke foundation. De kleur is dus huidskleurig, dit had ik niet verwacht, maar ik ben wel aangenaam verrast. Het spul ziet er ook mat uit! En dan maar smeren!

 

Ik gebruik graag veel primer, ook al heb je hier meestal niet zo heel veel van nodig omdat het zo goed uitsmeert. Als kaarsenvet smelt ook deze primer op mijn huid en er blijft uiteindelijk niets over van de huidskleurige kleur van het product. Het klopt wat Benefit zegt, dit spul kun je ook gewoon zo dragen, zonder foundation. Ideaal voor in de Zomer! Mijn huid ziet er egaler, matter en gladder uit! 

Toen ik het de eerste keer had opgesmeerd, ben ik meteen naar mijn vriend gelopen om het effect te laten zien en hij zag verschil! Soms ziet hij zo ongeveer niet of ik make-up op heb of wel :p, maar dit keer zag hij iets. Hij vond mijn gezicht eruit zien alsof het bepleisterd/geplamuurd was en ik riep zo enthousiast: Ja, dat is ook de bedoeling van een primer! Je gaat alle gaatjes eerst dichtsmeren. 

Goed, toen ben ik heel druk terug naar de badkamer gegaan, nog wat gevoeld en gekeken en je gaat er echt smooth van uitzien! Vervolgens kun je heel makkelijk ook je eigen make-up aanbrengen et voila, je ziet er flawless uit!

 

Ik zou the POREfessional zeker nog willen hebben. Ik denk echter niet dat ik hem snel zal kopen omdat ik hem best prijzig vind en er zijn ook andere hele goede primers. Misschien als ik mezelf echt een keer wil verwennen tijdens een shopuitje, dat ik hem toch zou kopen...

 

Hieronder de doos waar de vier producten in zaten.