· 

Lash Serum van Kruidvat

Ongeveer een half jaar geleden hoorde ik van een vriendin dat ze het Lash Serum van Kruidvat had gekocht omdat iedereen daar zo wild van was. Ze vertelde me dat ze zelf ook verschil zag. Een paar weken later viel het mij ook op dat haar wimpers langer en voller waren geworden! Nee, dit kan toch niet. Dit is echt DE hack in beautyland. Mijn god, dit is pure magie!

 

Zo snel als ik maar kon ging ik dan ook naar het Kruidvat om dit wonder te kopen. Ik had ondertussen al gehoord dat het Serum zo een hype is dat het vaak is uitverkocht, maar er stonden nog twee doosjes! Ik heb even getwijfeld om beide doosjes te kopen, maar ik dacht: nee, doe rustig. Ga het eerst maar eens proberen.

 

Voordat ik mijn ervaring uit de doeken ga doen, zal ik eerst wat meer vertellen over het product. Het is een klein potje met een inhoud van 3 ml. Het prijskaartje bedraagt ongeveer 10,- Euro.

Je kunt het potje opendraaien en dan komt er een zelfde borsteltje uit als bij een vloeibare eyeliner. Je brengt het ook aan als een vloeibare eyeliner, net op de haarlijn van je wimpers. Dit doe je ongeveer 16 weken lang, voor het slapen gaan. Vervolgens kun je het drie tot vier maal per week gebruiken. Je zou met een potje een half jaar toekomen. 

 

Na een paar weken zag ik al resultaat en ik denk dat na twee maanden mijn wimpers echt heel lang waren geworden. Ik heb veel complimenten gehad over mijn wimpers en soms zag ik mensen ook kijken naar mijn wimpers. Mensen vroegen me of ik nepwimpers had, wimperextensions of dat ik echt zo lange wimpers had. Ik heb veel reclame moeten maken voor dit product. 

Mijn wimpers zijn zo lang dat ze, als ik mascara op doe, ze zo ongeveer mijn wenkbrauwen raken. Nu staan de wenkbrauwen van sommige mensen wel iets lager en van anderen iets hoger, maar geloof me, mijn wimpers zijn abnormaal lang. Nu smeer ik het serum nog maar een paar keer per week om de conditie van mijn wimpers zo te houden. 

Toen mijn moeder ook begon te merken dat mijn wimpers groeiden, heeft ze het serum ook gekocht. Ondertussen smeert ze ook al een hele tijd en haar wimpers zijn ook superlang geworden. Ze krijgt ook veel vragen over haar wimpers. Iedere keer vertelt ze dat dan ook tegen mij, zo leuk! 

 

Voor de lezers die nog niet de kans hebben gehad om een Lash Serum te kopen, heb ik niet zo goed nieuws. Aangezien het actieve bestanddeel in dit serum eigenlijk een stof is wat gebruikt wordt in medicatie of oogdruppels voor mensen met een verhooge oogbaldruk, mag het ofwel niet meer verkocht worden in een drogisterij of moet het voorschrift/de handleiding aangepast worden. Of het product ooit nog verschijnt in het Kruidvat? Laten we het hopen! 

 

Dit is het meest effectieve beautyproduct dat ik ooit heb gebruikt. Het is bijna te mooi om waar te zijn.

Lash Serum van Kruidvat maakt je echt sooooo pretty!